LAN party 29 maart

Tijd/ plaats

Het is die zaterdag de bedoeling om rond 12:00 binnen te druppelen in de space. Als het goed is staan de LAN voorzieningen dan al klaar. We gaan door zolang we zin hebben, dan kan dus wel zondagochtend worden!

verzorging

We houden het simpel, ieder neemt z’n eigen eten en drinken mee en z’n eigen game/ console/ pc/ controllers/ stekkerblok etc. Je kan wel zoals gewoonlijk fris/ tosti’s enz. kopen van de space.

competitie

als jullie dat ook een leuk idee vinden, houden we een competitie van 3 verschillende soorten game. Je mag zelf stemmen op je favoriete games.
Laat via de mail weten wat je favoriete game(s) is/ zijn en in welke categorie het thuis hoort. Uit elk van de 3 categorie├źn kiezen we er 1 die iedereen speelt die dag. De categorie├źn zijn:

1) Video game
2) console game
3) PC game

Alle deelnemers spelen dus 3 verschillende games. De winnaar mag zich de rest van 2014 “beste allround gamer” noemen oftewel je wint “bragging rights”.
Verzoek is natuurlijk wel dat je de game die je voordraagt voor de competitie ook daadwerkelijk beschikbaar hebt, ook voor anderen, op een systeem of datadrager. Dus: voordragen = meenemen!

18

03 2014