VOOR RECENTE UPDATES:
VOLG ONS OP TWITTER OF GA NAAR DE WIKI

Wat is Sk1llz?

Sk11lz is de Hackerspace van Almere. Een Hackerspace is een fysieke ruimte waar geinteresseerden in creatieve technologie, wetenschap en nog veel meer bij elkaar komen om kennis uit te wisselen en al dan niet gezamenlijk aan projecten te werken, of workshops te volgen.

Hack in the Box 2012

Hack in the Box 2012
Sk1llz zal aanwezig zijn op Hack in the Box.

Projecten, workshops?

Op dit moment zijn een aantal mensen met projecten bezig. Voor updates en meer info moet je onze wiki hebben. Projecten op dit moment zijn bijvoorbeeld het ontwikkelen van een SMS-gestuurde deuropener, het ombouwen van een oude laptop tot digitale fotoframe of het bouwen van een server.

Wij hebben faciliteiten en ruimte voor particuliere/hobby initiatieven, maar proberen daar natuurlijk wel serieus mee om te gaan. Mocht je meer informatie willen over hackerspaces (bijvoorbeeld de hackerspace in Den Haag, Utrecht, Berlijn, London, Wenen, New York of Arnhem) ga dan naar www.hackerspaces.org.

De workshops die we organiseren kun je op de wiki terugvinden. Denk aan zaken als workshops solderen, RFID chips uitlezen, Android/iPhone programmeren, serious gaming of analoge geluidscreatie met analoge synthese.

Waar zitten wij?

Gebouw De Voetnoot, Stadhuisplein 2 Almere.

Wanneer?

Voorlopig komen we bij elkaar op elke dinsdag van 19:00 tot 23:00 (of later), en zaterdag van 15:00 tot 19:00. Kom gewoon langs, je hoeft je niet aan te melden.

Kost het iets?

Als je van onze faciliteiten gebruikt maakt voor een project (kortom, je sluit je aan bij ons :-) dan vragen we een bijdrage van € 15 per maand.

Satelliet en Web Support